FOTINIA BUSINESS

Vanzare Casa/Vila 4 camere Palazu Mare

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Casa/Vila
  • Tip Specific:Vila
  • Pret:155.000 €
  • Nivel:P+1
  • Camere:4
  • Bai:1
  • Suprafata Utila:150 mp
  • Suprafata Teren:150 mp
  • An constructie:2019

Descriere:

4 vile de lux P+2E, situate in cartierul Palazu Mare cu vedere spre Lac, intr-o zona linistita, cu trafic auto redus. Terenul studiat este amplasat pe colt ambele strazi asfaltate cu cate o banda pe sens.
Vilele vor fi racordate la utilitati si vor dispune de apa, canalizare, gaze si energie electrica.
Zona este deservita de mijloc de transport, iar cea mai apropiata statie se afla la aproximativ 100m, in fata scolii Gimnaziale nr. 14.
Vilele dispun de acces pietonal si auto individual si permit parcarea a 2 autoturisme, pe terenul aflat in proprietate.
Vilele vor avea un regim de inaltime de P+2E, o suprafata construita desfasurata de 142mp si o suprafata utila de 119.70mp.
Compartimentarea interioara este, dupa cum urmeaza:
- parter: camera de zi de 18mp, casa scarii de 3mp, w.c.s de 1.8mp, bucataria de 5.15mp si locul de luat masa de 8.75mp.
- etaj 1: holul si casa scarii de 10.90mp, baia de 4.00mp, un dormitor de 12.15m, o terasa de 3.20m, un al doilea dormitor de 13.35mp si o terasa de 1.35mp.
-etaj 2: casa scarii de 7.25mp, dormitorul/ spatiu de recreere de 18.45mp, un spatiu de depozitare/dressingul de 4.25mp, o baie de 3.70mp si o terasa cu vedere la lac de 9.00mp.
Structura de rezistenta, tip cadre din beton armat, este independenta pentru fiecare imobil, cu perete individual/ fara perete comun. Sarpanta va fi din lemn cu invelitoare din tabla faltuita gri.
La exterior finisajele vor fi din gama de lux. Balustrada de sticla securizata, tamplaria gri/neagra, tabla faltuita gri, lemn tratat, terasa cu pardoseala tip deck. Terenul va fi amenajat cu iarba, arbusti ornamentali, dale inierbate, gard metalic catre strada. Portile de acces auto vor fi dotate cu sistem automat de inchidere/deschidere.
Preturile sunt dupa cum urmeaza:
1. Varianta "la rosu" cuprinde exteriorul finalizat complet, iar la interior zidaria de compartimentare montata pe pozitie, conform proiectului. Costul este de 99000Euro, cu toate taxele incluse.
2. Varianta "la alb", care cuprinde pe langa varianta "la rosu"
si montarea instalatilor sanitare, electrice si termice cu centrala termica in condensatie, sapa turnata, peretii tencuiti si gletuiti. Costul este de 145000Euro, cu toate taxele incluse.
3. Varianta la cheie, care cuprinde pe langa varianta "la alb" si montarea parchetului, montarea gresiei si faiantei, montarea usilor la interior. Costul este de 159000Euro, cu toate taxele incluse.
Pentru varianta "la alb" si "la cheie" clientii nostri au posibilitatea de a adauga si urmatoarele optiuni:
Optiunea 1 -incalzire in pardoseala, pe zona de parter;
Optiunea 2- sistem de panouri solare pentru apa calda de consum;
Optiunea 3 -sistem de ventilatie;
Optiunea 4 -sistem de climatizare;
Optiunea 5 -sistem de irigat;
Optiunea 6- sistem de supraveghere video;
Optiunea 7 -sistem Building Managment Sistem -BMS de monitorizare si control

Specificatii:

Cadastru, Intabulare

Prezentare video:

Localizare:

Contact Agent

avatar Secretariat
0725.480.800