FOTINIA BUSINESS

Vanzare Apartament 2 camere Mamaia-Sat

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Apartament
  • Pret:85.000 €
  • Amplasament:In bloc
  • Camere:2
  • Bai:1
  • Suprafata Utila:64 mp
  • Confort:Lux
  • Etaj:5

Descriere:

Apartamente in bloc nou langa plaja, zona de cluburi Mamaia Nord.
Detalii finisaje:
Tamplaria din Aluminiu REYNAERS Belgia , vopsita electrostatic in fabrica belgiana, este izolata exterior cu membrane Sika sau similar, geamuri securizate exterior si laminate interior cu coeficient mare de absorbtie solara, anuland fenomenul de sera, fatada ventilata cu vata minerala bazaltica si gresie autolavabila ITALGRANITI 1200x600mm montata pe structura de Al anodizat si conexpanduri de prindere germane EJOT din otel inox, balustrada de sticla din geam securizat-laminat pe balcoane, paravane din sticla mata securizata intre ap.

Fiind exterior numai sticla veti avea o vedere deschisa catre mare si lac, deopotriva, din orice apartament.

Blocul dispune de un modern lift elvetian silentios SCHINDLER de 8 persoane.
Am folosit cel mai bun beton C35/45 nonhigroscopic (rezistenta la mediu de aer salin si nu absoarbe apa) ceea ce inlatura orice aparitie de mucegai sau umezeala in camera.
Instalatiile termice sunt din teava PEX cu sertizare, de la TECE Germania.
Centrala termica pe gaz Viessmann, aer conditionat Mitsubishi, Daikin, sau similar cu posibilitate de a-l porni de pe plaja din telefonul dvs inteligent.
Locurile de parcare sunt supraterane , in incinta proprietatii si pot fi achizitionate separat, la cerere. Complexul va avea la intrare o bariera automata care va putea fi actionata din telefon (sau din remote control) numai de catre proprietarii apartamentelor.
Cheltuielile lunare/ap din timpul anului vor fi foarte mici, incluzand plata partiala a unei femei de serviciu si a unui paznic (perimetrul exterior al complexului va fi securizat cu camere de luat vederi in infrarosu) si cheltuielile comune cu iluminatul pe leduri perimetral, casa scarii, lift.
Consumul electric, de apa si gaz vor fi contorizate/ap si se vor achita de fiecare locatar in parte.
Exista societati care se ocupa de inchirierea ap dvs in regim hotelier in schimbul unui comision.
La parterul blocului exista o receptie elegant amenajata si apartamente de locuit.

Este aparthotel si dvs puteti sa inchiriati ap fara a cere aprobarea vecinilor.

Apartamentele sunt supravegheate ISU cu senzori de fum si de temperatura si trape de fum automate VELUX.
Apartamentul/garsoniera va fi predat la cheie, cu gresie in sufragerie, parchet in dormitor, usa intrare securizata, usi interioare italiene NUSCO cu clante magnetice TUPAI, baie cu gresie-faianta, cadite slim plate GEROMINI, wc cu bazin incastrat TECE, toate dotarile, spoturi PHILIPS si linii de led pt iluminat, prize si inrerupatoare BITICINO montate.

Blocul dispune de un sistem centralizat de protectie si avertizare ISU cu senzori de fum si de temperatura, cu hidranti exteriori de stingere incendiu si cu trape de fum suedeze Velux cu deschidere automata, montate pe acoperis.
Cel mai mare avantaj este insa “LOCATIA” “LOCATIA” “LOCATIA”.
Sunteti la 100 m de plaja cu nisipul f fin, in apropierea cluburilor de divertisment LOFT, NUBA, FRATELLI etc fara ca zgomotul sa va deranjeze, avand paravan sonor alte 4 blocuri inalte.
A devenit zona zero a statiunii Mamaia cu plaje f ingrijite, cu turisti tineri entuziasti, frumosi si elevati.
In plus, asezarea este unica pt ca blocurile sunt situate in vecinatatea unui camping de 5 stele de casute, rulote si corturi intr-o oaza de verdeata de 50.000 mp , singura de altfel care a mai ramas neconstruita.
Va astept la o vizionare pt a va prezenta toate avantajele achizitionarii de apartamente si garsoniere in frumoasa locatie de top. Pentru programari sunati la numarul de telefon 0725.480.800.

Specificatii:

Rezidential, Vacanta
Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Centrala proprie
Aer Conditionat
Wireless
Lux
Transport public, Lac, Mall, Hypermarket
Administrare, Menaj, Paza, Supraveghere video
Curatenie

Localizare:

Contact Agent

avatar Constantinescu Luminita
0727.162.382